Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 14 Disember 2016

Harga | Tempahan | Jualan | Telur Pindang Johor | Selangor | Melaka | Negeri Sembilan

Menjual/Menerima tempahan telur pindang @ Telur Pinang di sekitar Johor | Melaka | 

updated 2017/2018










Satu lagi produk ORANG KAMPUNG Parit Jawa, Muar resepi turun temurun iaitu Telur Pindang / Telur Pinang. .!!!





Inilah hasilnya..TELUR PINDANG..

So good 
👍👍


Open for order....min order 200 biji

Pm/whatsapp 

0192266265 - (JB. Muar, Melaka,)



Saya ada menjual/menerima tempahan telur pindang untuk pelbagai majlis keraian

seperti majlis perkahwinan,pertunangan,majlis cukur jambul,kedai makan,restoran dan sebagainya.

-tempahan hendaklah dibuat 3 minggu sebelum majlis

-bayaran penuh utk tempahan yang dibuat

-harga jualan bergantung kepada kuantiti telur pindang yang diperlukan(minimum 150biji)

-harga tidak termasuk kos penghantaran

-lokasi di Johor | Melaka | Negeri Sembilan

*sebarang pertanyaan,harga atau sebagainya boleh hubungi 0192266265



Produk-Produk Lain (klik Link)
1) Cakar Ayam (disini)
2) Cakar Ayam Sarang Burung  (disini)
3) Acar Buah Ummi (disini)
4) Perkhidmatan Cucian Karpet Kering Johor (disini)
5) Kereta Sewa Johor (disini)
6) Perkhidmatan Shoot n Burn Photoshoot (disini)
7) Tempahan Telur Pindang (disini)


SEKIRANYA ANDA BERMNAT UNTUK MENGIKLANKAN PRODUK ANDA BOLEHLAH HUBUNGI SAYA DI ericoanaci@gmail.com

SESUAI UNTUK MAJLIS KAHWIN | TUNANG | HARI JADI | YASSIN | KENDURI | DOORGIFT DAN LAIN-LAIN


pakej murah, hantaran, apa tema sesuai untuk hantaran, warna tema, pakej murah, doorgiff, pakej gambar, pakej makanan, pakej hari raya, biru royal blue, hijau, merah, unggu, mak andam, photographer, outddor cantik di johor, johor, hantaran perkahwinan, gubahan perkahwinan, wedding, pakej perkahwinan murah, pakej perkahwinan murah dan cantik, butik pengantin, baju tema, kad hantaran, design card, kad kahwin, bungga telor, contoh hantaran, homestay, tukang petik, tukangpetik, 2kangpetik, benashari, mialiana, kupu-kupu, najib, rosmah, nik aziz, wan azizah

Khamis, 24 November 2016

Sony A7II Firmware Update 3.30 Released




Sony a7II Firmware Update 3.20 adds support for the new improves the symptoms of insufficient light amount at the edge of flash photographed images depending on the shooting conditions with the system software version "Ver.3.20"


About this download



Improves the symptoms of insufficient light amount at the edge of flash photographed images depending on the shooting conditions with the system software version "Ver.3.20"




Download Link

MAC | WINDOW


  • Name: System software Ver.3.30 for ILCE-7M2 (Windows)
  • Release date: 18/11/2016

Khamis, 17 November 2016

Download Adobe_Photoshop cs6 bukan toturial 100% free

Masih tercari-cari Adobe Photoshop percuma dan bukan tutorial tak ada exp date, apa susah2 memang payah nak jumpa adobe phot yang free ni. Jangan Risau meh bagi email hantar ke  ericoanaci@gmail.com.

Anda akan dapat satu file Adobe Photoshop sebesar 96.20mb download jer link tu hanya RM10.00. mudah kan. 

Step pertama hantar email kepada ericoanaci@gmail.com bertajuk Adobe Photoshop CS6



dan anda akan dapat satu folder . open folder tu dan click PhotoshopCS6Portable.exe




dan enjoy... 

Jumaat, 9 September 2016

CUCKOO Malaysia Referral Number 0177364731 Daftar sign up sekarang


Referral no ialah 0177364731, dan lengkapka profile anda dan anda akan dapat Point Budges... untuk memenagi RM500,000 .. wow cepat2 install masih baru ni..

I'd like to invite you to install Cuckoo+ app (Apple http://goo.gl/dJ0lX9 ; Android http://goo.gl/SDi90c ) to stand a chance to win cash prizes from Cuckoo. Please enter my referral code 0177364731 during registration.

tq :)

Cara sign up cukcoo app


Developed by Cuckoo International (Mal) Sdn Bhd, a home appliance company that specialises in water purifiers, air purifiers and rice cookers, the Cuckoo+ app lets you:

* Obtain information on all CUCKOO products.

* Enjoy great rewards and participate in CUCKOO activities as a customer or non-customer.

* Take part in Cuckoo Cash Hunt, a contest that has RM500,000 worth of cash and prizes up for grabs.

* (Upcoming feature) Check the warranty status of your CUCKOO products and make service appointments.