Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 27 Januari 2015

Rahsia besar dan Tips Aircond kereta boleh jadi sejuk





Alhamdullillah... akhirnya kereta wira aku aircond kembali sejuk ke tahap gaban.. selama ni aku taktau apa puncanya... betolkan ini.. itu.. pon tetap tak sejuk2.

Terima kasih uncle kerana bagi tau aku rahsia besar yg korg pon taksangka knp aircond boleh jadi sejuk... ni adalah rahsia pernigaan org2 cina. Dan aku rasa korg takpayah berbelnja besar tuk dptkn aircond yg sejuk. Sebenarnya kos zero je. Sesen pon takpyh kelurkan duit.

Citernya gini semasa aku hantar kereta g servis aircond. Ada dua org mekanik ni, satu di bahgian enjin depan satu duduk dlm kereta aku si uncle. Bukan main lama diorg test aircond. Mereka buat2 isi gas.. padahal gas aku baru jer isi. Bgi aku yg penting aircond aku sejuk. Lntak diorg nk buat apa..



Secara tak sengaja aku ternmpk uncle yg dkt dalam tu tekan satu button duk adjust2 (mesti korg terpikirbutton aircon kn. Bukan tu aku pon tahu)



.. dgn tiba2 dlm beberapa saat dia kata dah ok... aku pon pelik lah.. aku g tengok mak oiii aircond aku dah kembali sejuk....

Aku tanya uncle tu apa sudah terjadi...
Uncle tu pon beritahu aku dan dia suh rahsia benda ni...

Sambungan disini


Uncle tu cakap jgn bagi tau pada sesiapa pun benda ni.....

yaaa uncle apa dia saya dh nk blik ni... blom mkan tgh ari lagi sudah lapar.. apa dia uncle?.. aku pon tnya blik pda uncle



Sebenarnya you tak betol kan satu ni ha.. timer. Timing dia lari...



Apa timer? Biar btol uncle mana ada timer dlm aircond ni..



Apalgi uncle tu pon tunjuk kan pd aku apa yg dia adjust tadi...



Ni haaa. Lu punya time salah... 12.30pm kan...septot nya tengah2 ari macam gini you tukar time jadi A.M. bukan P.M.... barulah sejuk. mlm bru pkai pm.. sebab a.m kan pagi cuaca pun sejuk...he3



Kurang ajar uncle.. panggg... arwah uncle tu....

Haaaahaaaahaaa... terkena korang

Isnin, 19 Januari 2015

Jom Boikot Lagu AJL untuk next year #AJL30 #Boikotajl30

jom ramai2 boikot ajl30 dngan hashtag #boikotajl30

antara komen2 negatif yg aku copy paste, mby juri akan kati rakyat malaysia ni tak mahir lah tak arif lah bla. bajek dia yg arif jer. pekak kot. jom baca komen2









Senarai Finalis Anugerah Juara Lagu AJL 29


Senarai Finalis Anugerah Juara Lagu AJL 29

Senarai Finalis Anugerah Juara Lagu AJL 29
Joe Flizzow dan Sonaone – Apa Khabar
Hazama – Malaikat
Yuna – Lelaki
Alyah – Sesal Separuh Nyawa
Bunkface dan Amy Search – Rentak Laguku
Hafiz – Matahari
Dato Hattan dan Waris – Gadis Jolobu
Indah Ruhaila – Percayalah
Stacy – Gilalah
Mojo – Romancinta
Dayang Nurfaizah – Di Pintu Syurga
Shila Amzah – Masih Aku Cinta



Sabtu, 17 Januari 2015

Penonton histeria semasa tonton film villa nabila

Histeria tgh tgk wayang cite Villa Nabila: http://youtu.be/TqxXFoyPUM0

Selasa, 13 Januari 2015

Gambar Rasul Allah di Hina lagi di Muka depan News Charlie Hebdo