Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 8 April 2015

Keluang Man xv 2015 film knockfilms




Akhirnya kembali jua superhero malaya terima kasih kpd insan2 yang telah merealisasikan impian kutooo untuk tengok cerita yang sangat lah best seorang hero opsss bukan cicak man yerk jelek gua..

Termakbul doa ku...akhir ade kuar cite kEluang man the movie.


he3 tapi kluangman  superhero dizaman kanak-kanak... pasti klu korg xpernh tgk korg bukan dari zaman tu. Mby korg baru makan garam dari kutooo





Barulah best...  dari sebuah citer kartoo diangkat sebagai cerita live action... mana tak terujakan.. tp kayMonlah harap2 bukan cerita aktion comedi..

memang maki serapah aku.

tiba2 teringan citer superman batman spiderman tu semua film mula dari bawah..Dari komek ke film

tak mcm cicakobeng tu..


Tolong jangan rosakkan kluangman ye Knock Films...we trusted you....kluanman ni x perlu bnyak action n cgi pn...yg penting jalan crita die yg mnarik...komedi jgn stail taja lawak, tp stail kluangman....ingat, borhan tu org kurg siuman yg waras...




Dia wira yang perkasa menambat hati kita semua.
Kini dia kembali dengan imej yang baru!

AKAN DATANG, 2015.



https://m.facebook.com/knockfilms.my

Superhero lagenda,
KELUANG MAN!

Knock Films berkerjasama dengan HomeWork Studios dan Chempaka Pixels Sdn. Bhd.




6 ulasan:

zuhdi sanusi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah., serius ker., mmg yg di tunggu2., baru jer bulan lepas sembang2 ngn member biler dorang nk filemkn kluangman., huhu

Mr Ular berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jangan nnt ko letak zizan jadi watak utama sudah.menyampah aku.syok sdri.baek amek anak jati johor mcm jep sepahtu or shuib sepahtu.biar cter nye jadi kesan positif jgn bwk negatif mcm cicakman 2..

Mr Ular berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jangan nnt kau letak zizan jadi watak utama sudah lah.abis filem 2 jadi syok sndri nnt.bagi kt ank2 jati johor je teraju filem 2 mcm jep,shuib,shahrol or ajak.biar filem nie tinggal kn kesan positif jgn jd negativ mcm crite cicakman 2..

Unknown berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memanh jep n shuib sepahtu pun berlakon :)

Unknown berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memanh jep n shuib sepahtu pun berlakon :)

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

X payah amik pelakon komedi, amik pelakon biasa, klu pakai pelawak mmg watak x mnarik, aksi kurg lawak lebih, smua pelawak klu dh jd sphero syok sndiri, jep ke, sharol ke shuib ke, ajak ke, sama je. Maaf, ini pendapat sy.