Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 22 Ogos 2013

Lepas Raya Duit Pokai.. ada aku heran 8share





Ada aku heran lepas raya ni tak ada duit. haaaa (statement sakit hati) apa susah aku ada buat simpanan sebelum raya. dah tau dah lepas raya konfirm tak ada duit sementara nak tunggu gaji.

tengok-tengok lepas raya seminggu duit aku dah ada RM94.00 dah boleh cash out ni tak banyak pun. kau ada. (statement sakit hati

yang penting 8share.com ni telah meningkat kan income aku daripada rm0.00 kepada rm686.00. 

So sesiapa yang nak, boleh daftar kat sini. jangan risau , tak guna apa-apa modal pun. Sign Up free jer.

DAH TERBUKTI BOLEH BUAT DUIT. sesiapa yang dah mendaftar tu aku leh tunjuk ajar sampai berjaya. (baik nya saya)