Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Sabtu, 28 Julai 2012

Mega Giveaway By Cik Fie , Anisah N Aiman

Salam Cik Fie dari En Kutooobamboo...

kutooo sebenar nya seganlah nak buat entry ni kenapa? sebab kutooo nak suruh " ★ Blog Cik FieAiman Anisah #WAJIB !" DAN " INI dan INI dan INI dan INI Sampai Habis Loading . " tu Follow dan Like kutooobamboo punya, sebab kutooo dah buat apa cik fie suruh tu... he3 (follow gak yer TQ)




kepada yang terbaca entry ni dijemput lah kunjung dan  gatal-gatalkan sikit tangan tu... mana tau nasib korang baik. leh dapat hadiah di Cik Fie


H
ADIAH 
★ Lomo Camera x 4 Pemenang
★ Domain 
★ Perfume x 2 Pemenang
★Contact Lens x 2 Pemenang
★Baju Couple x 2Pemenang
★Edit Blog 

Selasa, 24 Julai 2012

5 Sebab Kutooo Tak Angkat Tepon

Ada 5 sebab kenapa kutooobamboo tak angkat telephone semasa call masuk, mby korang pun ada sebb yang serupa macam kutooo kan...


 JOM LAWAT MR PETAK

Jumaat, 13 Julai 2012

Pergi Kedai





ok sambungan citer kjp g di entry ini.. tiba2 buzy pulak...

Rabu, 11 Julai 2012

Taktik Mintak Cuti Dengan Bos

apa yerk alasan korang jika nak mintak cuti dgn BOS sebb malas nak g keje? ha2 kutooo suggest kan korg tiru mcm kutooo....

ni dailog dgn bos baca ikut no.. baru ada feel...



kahkahkah... senang jer beb nak tipu bos kalu korg nak mintak cuti ni.. ni salah satu nya... korang kalau nk tiru leh gak kutooo tak paksa tapi tanggung lah risikonya lah yer.. bg kutooo terlepas.. takut2 korg kantoi sudah....


Khamis, 5 Julai 2012

Kawan Berguna Dengan Tak Guna

Teringat kembali waktu kutooo abis bljr SPM.. masa tu kutooo duk asrama, so saat meninggal kan kawan2 saat yg menyedihkan.. kita orang dah macam adik beradik, yelah 5tahun mengadap muka yg sama.. entah bila kah kita kan jumpa lagi? semua menjadi pertanyaan dikepala kutooo..

setelah dua 3 tahun meninggalkan sekolah itu tiba2 kutooo terserampak dgn si tipah ni so jadi lah perbualan antar kami berdua..


besor kan lah klu tak nampak
so selepas beberapa tahun kejadiaan itu.... "Tak guna punya member" tu sempena tajuk entry ini.. kutooo pun termasuk skli dalam golongan kawan yg tak guna... KEJADIAN NI BERLAKU APABILA DIANTARA MMR2 NI BERKAWIN...

besor2 kan lah biar mata ko tu nampak
KORANG SEMUA JANGAN TIPU LAH MESTI ADA BUAT KAN?

Selasa, 3 Julai 2012

uncleseekers

Ya anda kenal uncleseekers? kalau baru tau mmg anda ketinggalan zaman, sekarang ni uncleseekers telah menjadi carta teratas view dalam mana2 blogger terkenal di Malaysia ini. Melihat page view dia pasti si blogger prass giler ngongeng dekat rumah kenapa view dia begitu melonjak baru2 ini.. follower nya takde lah beribu-riban dan entrynya bukan lah citer poyo n citer pribadi tau politik.... tapi...

hang nak tau carilah sendiri... malas lah nk letak link dia..

apa2 pun kutooo sememangnya dah lama follw blog ini.. tp bru perasaan..