Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 30 Mei 2012

Ukays - Lepaskanmu kerana terpaksa MP3 & Lirik







Lirik Lagu Lepaskanmu Kerana Terpaksa -Ukays

Tak Dapat ku lupakan kenangan silam
Susah dan senang kita harungi berdua
Bersumpah setia hidup mati bersama
Sehingga ke penghujungnya
Tergamak engkau meninggalkan diriku
Disaat aku memerlukan kasih sayangmu
Kini aku sendiri meneruskan hidup ini
Bersama hati yang telah kau lukai

(Korus)
Menyesalnya aku menyintai dirimu
Kini ku sengsara akibat perbuatanmu itu
Kini kau bahgia hidup disampingnya
Mudahnya aku kau lupakan

Betapa sakitnya pedihnya
Kau kata kau cinta dia
Mengapa diriku akhirnya
Menjadi mangsa dalam percintaan

Oh pilunya

Terpaksalah aku sendiri
Mengundurkan diri demi
Keluargamu mengharapkan
Agar ku berlalu pergi
Untuk sidia pilihan hatimu
Dengan rela ku lafazkan
Selamat tinggal sayang
Ku doakan agar engkau bahagia

(Ulang Korus)
Dengan rela ku lafazkan
Selamat tinggal sayang
Ku doakan agar engkau bahagia

Selasa, 29 Mei 2012

Harga Tiket LegoLand di Malaysia sudah Ditempah

Apa lagi jangan tungu dan tunggu harga jualan tiket ke Taman Tema Lego Land , Johor Bahru, Malaysia boleh ditempah sekarang... Offer.. Offer.. Murah-mulai, mari dekat mari dekat... Sila kelaman Utama <<disini>>

Dibawah ini adala cara-cara untuk menempah tiker.. ha3..




Jumaat, 25 Mei 2012

No. Plat Cantik dan Termahal

 rujuk JPJ Online <<DISINI>>

JJJ 1 (no paling Mahal di Johor)

PDL 15 (mcm kereta Polis tapi bukan kot)

TAN 1 (kaya peTANI sekrg yer)

ME 1 (u r No. One)

PAR 15 (Paris dah dekat dah)

MY 5171 (Ni kereta SITI ker?)

BAB 1705(haram..)

B 8 (keter askar bukan mula Z ker?)

BBB 888 (mcm kod digital)

BBB 8888 (mcm kod digital juga) jgn tiru boleh tak?

CBA 1 (kurang ajar Cib** ha3)

KAK 1 (ni mesti kaki **** ha2)

MAT 1 (innalillah.... hidup juga keta ni)


NAS 4 (jom gi Bulan)

PEN 15 (kemalauan lelaki)

S8 (apa ni.. pelik lah no dia)

TAH 1 (emmm najis)

TV3 (ni mesti org TV# buat laporn )

WAJ 4 (mmg ni keter waja pun)

K155 (kiss blkg u)


www 1 pemilik dia adalah Sultan Johor..

Khamis, 24 Mei 2012

Jual Kereta 2nd Vios E Spec 1.5 (auto)



















TAK PUAS DENGAN GAMBAR DIATAS LIHAT SPEC PULAK...

Toyota Vios Auto Untk Dijual !!!
toyota vios 1.5 E (A) 2006
Engine VVT-i,Jimat Minyak !!!
Comfort,Economic Car !!!
Tak pernah accident!!
Very Nice,Clean Interior,Exterior !!!
Well Maintain !!!
Well Keep,Tip-Top Condition !!!

Mileage 87K (kereta simpan rumah pergi kerja bawak moto sahaja)

SILA COMPARE DENGAN JENIS YANG SAMA... TAK DAPAT HARGA YANG SEMURAH INI>>>> MYvi Pun Mahal....
HARGA RM54,000.00 (CASH/BUAT LOAN SENDIRI)

SILA PASTIKAN DAHULU ANDA LAYAk UNTUK PINJAMAN LOAN 
LOAN BOLEH BUAT 9tahun (bank yang cakap)

HARGA BOLEH NEGO-NEGO, SAMPAI PUAS

KERETA BERADA DI JOHOR BAHRU 

JIKA BERMINAT POST KOMEN ANDA ATAU LIHAT IKLAN MUDAH.COM <DISINI>

call/msej En. Erry (0177364731)

Rabu, 23 Mei 2012

Number One For Me mp3 and lyrics








I was a foolish little child
crazy things i used to do
and all the pain i put you through
mama now i'm here for you

for all the times i made you cry
the days i told you lies
now it's time for you to rise
for all the things you sacrificed

oh, if i could turn back time rewind
if i could make it undone
i swear that i would
i would make it up to you

mum i'm all grown up now
it's a brand new day
i'd like to put a smile on your face every day
mum i'm all grown up now
and it's not too late
i'd like to put a smile on your face every day

and now i finally understand
your famous line
about the day i'd face in time
'cause now i've got a child of mine

and even though i was so bad
i've learned so much from you
now i'm trying to do it too
love my kid the way you do

oh, if i could turn back time rewind
if i could make it undone
i swear that i would
i would make it up to you

oh, if i could turn back time rewind
if i could make it undone
i swear that i would
i would make it up to you

mum i'm all grown up now
it's a brand new day
i'd like to put a smile on your face every day
mum i'm all grown up now
and it's not too late
i'd like to put a smile on your face every day


you know you are the number one for me
you know you are the number one for me
you know you are the number one for me
oh, oh, number one for me

you know you are the number one for me
you know you are the number one for me
you know you are the number one for me
oh, oh, number one for me

there's no one in this world that can take your place
oh, i'm sorry for ever taking you for granted, ooh
i will use every chance i get
to make you smile, whenever i'm around you
now i will try to love you like you love me
only god knows how much you mean to me

oh, if i could turn back time rewind
if i could make it undone
i swear that i would
i would make it up to you

mum i'm all grown up now
it's a brand new day
i'd like to put a smile on your face every day
mum i'm all grown up now
and it's not too late
i'd like to put a smile on your face every day

mum i'm all grown up now
it's a brand new day
i'd like to put a smile on your face every day
mum i'm all grown up now
and it's not too late
i'd like to put a smile on your face every day

the number one for me
the number one for me
the number one for me
oh, oh, number one for me

Maher Zain – Number One For Me 

Jumaat, 18 Mei 2012

Lagu Baru Jamal Abdillah - Bahagia Sementara MP3 dan lirik










Lirik Bahagia Sementara – Jamal Abdillah

Tak pernah aku meraguimu kau menawanku
Hadirmu merawat sepi di ruang hati ini
Kau meyakinkan duka berakhir menjelma bahagia
Tapi mengapa kau pula pergi ketika kasih mekar

Katakanlah mengapa perpisahan yang kau pinta dariku
Mengorbankan kasih cinta kita oh mengapa?
Katakanlah apa salah dan silapku padamu kekasih
Di manakah keadilanmu kepadaku?

Berbeza benar pendirianmu
Berubah hanya sekelip mata
Mengapa kasih bahagia kita sementara

Katakanlah mengapa perpisahan yang kau pinta dariku
Mengorbankan kasih cinta kita oh mengapa?
Katakanlah apa salah dan silapku padamu kekasih
Di manakah keadilanmu kepadaku?

Berbeza benar pendirianmu
Berubah hanya sekelip mata
Mengapa kasih bahagia kita sementara

Kerana ini permintaanmu ku akur sahaja
Melupakanmu tak semudah itu
Kerna kau terlalu istimewa

Khamis, 17 Mei 2012

Mojo - Andai Ku Bercinta Lagi MP3 dan Lirik









Lirik Lagu Andai Ku Bercinta Lagi -MOJO

Kini kau tiada
Senafas pun ku perlu mencuba
Kau bawa pergi sebahagian dari jiwa raga

Bersendiri hidup umpama hilang erti
Bagaimanakah meneruskan hayat ini

Andai ku bercinta lagi suatu hari nanti
Tunjukkan di mana
Ruang hati untuknya yang masih belum kau huni?

Apabila tiba waktu bersemuka
Ku perlu pejamkan mata dan memaksa lafaz cinta
Dengan bayangmu di minda

Tiada pengganti bisa hadir dan mampu menyembuh
Rawan di hati meleraikan semangat ku runtuh

Bersendiri masa umpama tak beralih
Berapa lama lagi harus ku merintih

Malam tidak berpurnama
Fajar tiada kejora
Aku hilang di dalam gelita kalbu
Tanpa dirimu asaku mati

Sabtu, 12 Mei 2012

Mati Setelah ku pelihara sekian lama..

Nak kata sedih tak lah sangat tapi menyesal gak pun ada.. Ikan kelisa yang kutooo bela hampir setahun mati tanpa sebab. Dan kutooo belum pasti ikan tu ikan jantan atau betina.. kalau jantan mby dia nak mati sebab tak jumpa ikan betina kot.. ha2.. abis kalu betina kenapa pulak? mby mati dalam kesangapan.. ha2.. 


Kutooo bela ikan ni bersebelahahn dengan ikan parrot. sebelah2 jer cuma dipisahkan dengan partition .. mby pasl ikan kelisa ni jeles tgk jiran dia ada pasangan kot.. ha3

ha dekat sebelah gambar bawah nilah ikan tu tinggal dekat kan tak jauh.. sebelah kanan tu..

saat paling meyedihkan kutooo semasa letak ikan tu dekat belakang umah.. kutooo pikir nak buat apa yer dengan ikan tu yer? tiba2



Datang pulak Putih(kucing peliharaan) menerkam dari jauh.. kutooo tak leh buat apalah terus ambil gambar.. ha3. bertuah ko Putih dapat makan ikan kelisa. nak beli mahal..

haiii tunggu punya tunggu 10minit si Putih tak makan jugan ikan tu? kutooo semakin pelik.. mby SiPutih ni tau Ikan ini kutooo yang punya..

selang beberapa minit Si Putih pun bla..(apa lah putih ni aku dah kasik makan best pun kotak makan)
ah... tukar plan B, tanam n buat sikit lah doa-doa agar diakhir sana ikan ni ampunkan kesalah kutooo sekiranya ada buat salah.. cth bagi lambat makn, tak bagi berpasangan tuk menyambung zuriat.. ha2... amin...

Kepada sesiapa yang nak bela ikan kelisa tu mestilah berhati2 keran ikan ini susah sikit nak bela... nak bela tau bukan nak berniaga Ikan kelisa.. ha3 (berhati2 dengan biz ikan kelisa , ramai yang tertipu)

Jumaat, 11 Mei 2012

Cek dari usaha seorang blogger sambilan

Terima kasih atas pemberian commission yang tak seberapa oleh Churp-churp dan Nuffnang..  tapi syukur alhamdullilah siapa nak kasik beb.. ini adalah kali kedua kutooo dapat cek.. harap-harap kepada si blogger baru jangan cepat mengalah, teruskan kerana tak susah pun...

Pemberian dari Nuffnang

Pemberian dari Churp-churp

Rabu, 9 Mei 2012

DiGi WWWOW Awards 2012 - Jom Undi Mialiana.com Setiap Hari

Nak tau tak.. yelah nak tau mesti kena baca entry ni... sambungan dari sebelum ini kutooo nak bagi peringatan kepada pembaca kerana UNDIAN telah dibuka undian apayer anda mesti mengundi mialiana untuk pastikan mialiana mendapat tempat.. hanya perlu login facebook atau twitter dan nak lebih lanjut baca cara-cara dibawah...






DiGi WWWOW Awards 2012 - Jom Undi Mialiana.com Setiap Hari (Sticky Post) 






Cara-Cara Untuk Mengundi
(Sila klik pada gambar untuk besarkan)


Klik pada Promo Badge untuk undi / vote

Klik pada butang VOTE NOW

Paparan Login sama ada nak guna FB ataupun Twitter

Paparan Login melalui FB. Sila masukkan butiran yang dikehendaki.

Paparan Login melalui Twitter. Sila masukkan butiran yang dikehendaki.

Selepas Login, klik pada butang VOTE NOW

Klik butang OK untuk pengesahan.

Butang VOTE NOW bertukar menjadi VOTED.
Anda telah berjaya undi/vote Mia. Terima kasih ya..